+34 93 458 70 92

ADVOCATS EXPERTS EN CANNABIS

Defensa penal en delictes de tràfic de drogues


Defensa integral a Associacions Cannàbicas

DEFENSEM EL TEUS DRETS

Defensem la legalització del cannabis i et defensem de possibles procediments penals per delicte

GESTIÓ DE CLUB SOCIAL DE CANNABIS

Assessorem sobre la gestió administrativa i de constitució de la teva associació cannàbica

Advocats Experts en Cànnabis

Cannabicas.org som un grup d’advocats que, més enllà de defensar la legalització de la marihuana, tant en el seu ús lúdic com medicinal, defensem als nostres clients en els seus assumptes vinculats al cànnabis, bé per estar al capdavant de la gestió d’un club cannàbic, bé per veure’s immersos en un procediment penal per un delicte de tràfic de drogues en relació a la marihuana. Hem portats desenes i desenes d’assumptes amb plantacions de marihuana confiscades, on han processat penalment a les persones involucrades amb el cultiu i la nostra experiència és molt dilatada sobre aquest tema.

Cànnabis: Situació Legal

Resulta sorprenent que en l’actualitat hi hagi ni més ni menys que una Comissió parlamentària en el Congrés dels Diputats estudiant la possibilitat de legalitzar el cànnabis medicinal i, en canvi, es continuïn detenint persones per un delicte contra la salut pública quan confisquen els referits cultius de marihuana. Però aquesta és la realitat encara avui. No ha d’estranyar-nos perquè aquesta mateixa situació era la que patien en molts Estats dels Estats Units fa uns 10 anys. Volem pensar que estem passant per un procés social, polític i judicial similar a ells i que més aviat que tard arribarà la legalització del cànnabis a Espanya.

Sigui com sigui, ara com ara toca defensar-se amb advocats experts en cànnabis enfront del que disposa el Codi Penal que, recordem, estableix penes d’1 a 3 anys de presó per tràfic de marihuana si el confiscat no supera els 10 quilos. I de penes de 3 a 4,5 anys si superen aquesta xifra ja que s’aplica l’agreujant de notòria importància.

Delicte per plantacions Cànnabis

En l’actualitat, sovint les plantacions de cànnabis interceptades per la policia estan associades o adherides a un club cannàbic, però això no implica que les persones implicades deixin d’estar imputades penalment. No suposa ni estalviar-se la detenció ni l’arxiu automàtic de la causa penal. Recordem que el Tribunal Suprem estableix uns requisits molt difícils de complir perquè es consideri que no s’està produint un delicte. Però sens dubte, si aquest cultiu de marihuana està vinculat a un club cannàbic, hi ha molt més marge per a la defensa que en cas contrari.

Cànnabis Medicinal

En tot cas, ocorre el mateix que a Holanda, on estan plenament legalitzats els Coffe Shops però, en canvi, els cultius de marihuana no, i si la policia intercepta un, ho confisca i ho destrueix. A Espanya ocorre el mateix. És especialment dramàtic quan el titular d’un petit cultiu és una persona que fa del cànnabis un ús terapèutic o medicinal, on tampoc es caminen amb miraments i el confisquen igual i a la persona la processen penalment. Encara que és cert que en aquests casos el Jutge d’instrucció sol mirar-l’hi amb altres ulls i les opcions d’aconseguir l’arxiu són majors. Però l’usuari de cànnabis medicinal és tan vulnerable com el consumidor recreatiu o lúdic.

Els nostres advocats experts en cànnabis et poden ajudar.

Contacta amb el nostre equip d’advocats
per concertar una visita o resoldre qualsevol dubte

T. 93 458 70 92

Grup d’advocats activistes pro-legalització del Cànnabis situats a Barcelona i especialitzats en delictes relacionats amb substàncies estupefaents i delictes contra la salut pública.

Què Fem

Col.laboradors

Noticias

El traspas o la venta d’una Asociació Cannàbica

Elements incriminatoris en el delicte de tràfic de marihuana

El delicte de tràfic de drogues i el bé jurídic protegit “la salut pública”

Contacte

 

Telf. +34 934 587 092

Carrer Consell de Cent, 373, 3r 2a

08009 Barcelona

Telèfon d’emergències

Telf. +34 656 666 712

En cas de ser detingut o qualsevol tipus d’eventualitat amb la policia

Teléfono Emergencias