+34 93 458 70 92

ADVOCATS I CANNABIS

A BARCELONA

SOM ADVOCATS I SOM ACTIVISTES

COL.LABORADORS

 

Aquest projecte pretén recolzar i impulsar el moviment cannàbic, donant suport legal i activista a les associacions cannàbiques i als consumidors de tot tipus de substàncies fiscalitzades en l’actualitat.

Dins d’aquesta línia reivindicativa i activista, trobem adequat fomentar el suport a entitats sense ànim de lucre que estan fent una gran tasca destinada a reduir danys i riscos en el consum, educació i recerca de les aplicacions mèdiques i terapèutiques d’aquestes plantes, amb especial esment del cànnabis. Aquestes entitats són especialment ICEERS i Energy Control.

Creiem oportú fomentar i promoure el suport econòmic a aquestes entitats que estan fent una gran tasca en aquests aspectes essencials, on precisament els Poders públics, no arriben. També involucrant socis terapèutics com a voluntaris dels estudis científics que s’estan duent a terme sobre “Cànnabis i ús terapèutic”.

Altres professionals amb els quals col·laborem, amb la finalitat de donar tota l’assistència professional necessària a les Associacions són: un perit agrícola especialitzat, una gestoria especialitzada, un enginyer especialitzat en llicències municipals per a tipus d’entitats i metges especialitzats en consumidors terapèutics.

El Centre Internacional per a l’Educació, la Recerca i el Servei de les Eines Etnobotànicas (ICEERS per les seves sigles en engonals) és una organització filantròpica sense ànim de lucre i exempta d’impostos dedicada a 1) la integració de l’ayahuasca, la iboga i altres plantes tradicionals com a eines terapèutiques en la societat moderna, i 2) la preservació de les cultures indígenes que han utilitzat aquestes plantes des de temps immemorials, així com del seu hàbitat i recursos botànics.

Som un col·lectiu de persones que, consumidores o no, ens sentim preocupades per l’ús de drogues que es dóna en els espais de festa i en la societat. Desenvolupem estratègies de Gestió de Plaers i Riscos, oferint informació, assessorament i formació sobre drogues amb la finalitat de disminuir els riscos del seu consum.

Energy Control és un projecte de reducció de riscos de l’ONG ABD – Associació Benestar i Desenvolupament.

Contacta amb el nostre equip d’advocats
per concertar una visita o resoldre qualsevol dubte

T. 93 458 70 92

Grup d’advocats activistes pro-legalització del Cànnabis situats a Barcelona i especialitzats en delictes relacionats amb substàncies estupefaents i delictes contra la salut pública.

Què Fem

Col.laboradors

Noticias

El traspas o la venta d’una Asociació Cannàbica

Elements incriminatoris en el delicte de tràfic de marihuana

El delicte de tràfic de drogues i el bé jurídic protegit “la salut pública”

Contacte

 

Telf. +34 934 587 092

Carrer Consell de Cent, 373, 3r 2a

08009 Barcelona

Telèfon d’emergències

Telf. +34 656 666 712

En cas de ser detingut o qualsevol tipus d’eventualitat amb la policia

Teléfono Emergencias